Huizer Apotheek – Huizen

Huizer Apotheek

Welkom bij de HUIZER APOTHEEK

De Huizer apotheek zit direct naast de huisartsen van de Groepspraktijk in Huizen. Namens ons gehele team heten we u van harte welkom!

Contact
Header afbeelding

Voorkom wachttijden en maak gebruik van onze snelafhaalbalie!

Onze snelafhaalbalie is bedoeld voor het snel kunnen afhalen van medicatie die u eerder heeft aangevraagd. Onze openingstijden van de snelafhaalbalie zijn: dagelijks 10-12 uur en 14-17 uur

Huizerapotheek Complementair-deVitamineapotheek

De Huizer apotheek werkt niet alleen regulier maar tevens complementair en heeft een unieke samenwerking met therapeuten. Door onze complementaire en reguliere kennis controleren wij op interacties tussen reguliere en complementaire geneesmiddelen.

Heeft u interesse in een nauwere samenwerking met de Huizer apotheek en zorgt u daarmee voor een betere kwaliteitsborging voor uw patiënt? Neem dan contact op met onze apotheker Han Siem via siem@huizerapotheek.nl. Onze vitamine-afdeling is geopend op werkdagen van 9.00-17.00 u en gesloten in het weekend.

Klik hier om in te loggen op de patiëntenomgeving.

Voortaan 10% korting op alle voedingssupplementen in de Huizer apotheek!

Op alle voedingssupplementen geven we per heden 10% korting. We leveren alle merken voedinssupplementen en indien niet op voorraad dan binnen 1 werkdag geleverd. Onze korting geldt uitsluitend bij betaling a contant of per pin en niet op rekening of via de bezorging. De korting geldt niet voor ons overige assortiment zoals homeopathie, cosmetica, huidproducten en overige drogisterij-artikelen.

Klik hier om naar de website van De Vitamine Apotheek te gaan. 

 

 

Computerkoppeling met uw huisarts in Huizen

De Huizer apotheek is gevestigd direct naast de huisartsen van de Groepspraktijk Huizen. Door onze computerkoppeling met de huisarts ligt uw recept al voor u klaar bij ons in de apotheek of kunnen we uw geneesmiddel(len) voor u gratis thuis bezorgen. Bovendien worden alle geneesmiddelcombinaties automatisch gecontroleerd op juistheid en veiligheid door ons computermedicatiebewakingssysteem. Door ons aflevercontrole systeem garanderen wij bovendien dat u altijd uw juiste geneesmiddel krijgt met het juiste gebruiksadvies. Voor informatie over de Groepspraktijk zie: www.groepspraktijkhuizen.nl

Adresgegevens

Meentweg 33
1271PV Huizen

Tel: 035 - 525 4883
Fax: 035-5264375
E-mail: assis@huizerapotheek.nl

Openingstijden

Maandag:
08:00 - 18:00
Dinsdag:
08:00 - 18:00
Woensdag:
08:00 - 18:00
Donderdag:
08:00 - 18:00
Vrijdag:
08:00 - 18:00
Zaterdag:
09:00 - 12:00