Chatfunctie & EConsult – Huizer Apotheek – Huizen

Huizer Apotheek

WELKOM BIJ DE HUIZER APOTHEEK

Header afbeelding

U kunt ook uw recept online bij ons bestellen en tevens kunt u zich opgeven voor onze herhaalservice: wij regelen dan automatisch de herhaling van uw geneesmiddelen! Interesse? stuur ons een mail naar assis@huizerapotheek.nl

Chatfunctie & EConsult

Chatten of een EConsult starten met de Huizer apotheek? Gewoon via Medgemak, MijnGezondheid.net of via Whatsapp!

  • Medgemak/Patiëntenportaal MijnGezondheid.net

U kunt via de Medgemak app of via de patiëntenportaal MijnGezondheid.net een bericht sturen (EConsult) voor al uw (vertrouwelijke medische) vragen. U ontvangt vervolgens op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons. Hieronder in deze filmpjes ziet u hoe Medgemak/Patiëntenportaal MijnGezondheid.net werkt. 

  • Whatsapp Chatfunctie

Voor niet-medisch/niet-financiële vragen kunt u gebruik maken van onze Whatsapp Chatfunctie.

Hoe werkt het?

  • Voeg het nummer 06-21237472 toe aan de contacten in uw adresboek. Bijvoorbeeld onder de naam ‘Huizer apotheek Whatsapp’.
  • Open Whatsapp en zoek ‘Huizer apotheek Whatsapp’ bij uw contacten.
  • U kunt ons nu direct een Whatsapp-bericht sturen en uw vraag stellen.
  • Vermeld in uw bericht in ieder geval uw naam en liefst ook uw geboortedatum.

U kunt via WhatsApp direct contact opnemen met de Huizer apotheek en uw vragen stellen. Wij zijn via WhatsApp bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Wij streven ernaar binnen 2 uur te reageren. Stuurt u ons ’s avonds of in het weekend een bericht, dan ontvangt u de eerstvolgende werkdag een antwoord.

De chatfunctie is helaas niet bedoeld om voedingssupplementen te bestellen of vragen er over te stellen. Hiervoor kunt u via de e-mail (post@huizerapotheek.nl) contact met ons opnemen.

Het telefoonnummer 062137472 is alleen bedoeld voor vragen via WhatsApp, telefonisch contact kan via 035-5254883.

Het gebruik van de dienst WhatsApp gebeurt onder de algemene voorwaarden van WhatsApp. Door gebruik te maken van de dienst accepteert u deze voorwaarden.

Klik hier om direct een WhatsApp bericht te sturen