Chatfunctie – Huizer Apotheek – Huizen

Huizer Apotheek

WELKOM BIJ DE HUIZER APOTHEEK

De Huizer apotheek is tijdens de Corona crisis gewoon geopend. U kunt dus gewoon uw medicatie bij ons blijven bestellen! De Huizer apotheek is helaas niet toegankelijk indien u grieperig of verkouden bent. In dat geval kunt u uw bestelling mailen naar assis@huizerapotheek.nl of doorbellen op 035-5254883. Uw medicatie wordt dan bij u thuis bezorgd. Het dragen van een mondmasker in onze publieksruimte is verplicht.

Contact
Header afbeelding

Vanaf 1 april 2021 zijn wij niet meer op de zaterdagen geopend. U kunt vanaf nu gratis 24/7 gebruik maken van onze afhaalkluisjes.

Chatfunctie

Chatten met de Huizer apotheek? Gewoon via Whatsapp

Hoe werkt het?

  • Voeg het nummer 06-21237472 toe aan de contacten in uw adresboek. Bijvoorbeeld onder de naam ‘Huizer apotheek Whatsapp’.
  • Open Whatsapp en zoek ‘Huizer apotheek Whatsapp’ bij uw contacten.
  • U kunt ons nu direct een Whatsapp-bericht sturen en uw vraag stellen.
  • Vermeld in uw bericht in ieder geval uw naam en liefst ook uw geboortedatum.

Snel een antwoord

U kunt via WhatsApp direct contact opnemen met de Huizer apotheek en uw vragen stellen. Wij zijn via WhatsApp bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur. Wij streven ernaar binnen 2 uur te reageren. Stuurt u ons ‘s avonds of in het weekend een bericht, dan ontvangt u de eerstvolgende werkdag een antwoord.

De chatfunctie is helaas niet bedoeld om voedingssupplementen te bestellen of vragen er over te stellen. Hiervoor kunt u via de e-mail (post@huizerapotheek.nl) contact met ons opnemen.

Het telefoonnummer 062137472 is alleen bedoeld voor vragen via WhatsApp, telefonisch contact kan via 035-5254883.

Wilt u vertrouwelijke medische informatie aan ons doorgeven die alleen bestemd is voor de apotheek? Dan kunt u het beste ons telefonisch of via de e-mail (assis@huizerapotheek.nl) bereiken.

Het gebruik van de dienst WhatsApp gebeurt onder de algemene voorwaarden van WhatsApp. Door gebruik te maken van de dienst accepteert u deze voorwaarden.

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen