Bezorgdienst – Huizer Apotheek – Huizen

Huizer Apotheek

WELKOM BIJ DE HUIZER APOTHEEK

Header afbeelding

U kunt ook uw recept online bij ons bestellen en tevens kunt u zich opgeven voor onze herhaalservice: wij regelen dan automatisch de herhaling van uw geneesmiddelen! Interesse? stuur ons een mail naar assis@huizerapotheek.nl

Bezorgdienst

Bent u niet in de gelegenheid om uw medicatie op te halen in de apotheek? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis bezorgservice*. Hiervan kunt u één keer per week gratis gebruik van maken. Indien u vaker dan één keer per week van de bezorging gebruik wilt maken, wordt hiervoor € 3,50 in rekening gebracht.

Als u niet thuis bent, zal de bezorger u laten weten dat hij langs geweest is door een briefje in de brievenbus te doen. U kunt dan uw medicijnen alsnog in de apotheek komen ophalen. een andere mogelijkheid is om uw medicijnen via de afhaalkluisjes af te halen. Indien u de medicatie opnieuw bezorgd wilt hebben, wordt hiervoor € 3,50 in rekening gebracht.

*Onze gratis bezorgservice geldt alleen voor het bezorgingsgebied van de Huizer apotheek. Woont u buiten ons bezorgingsgebied, dan brengen wij daar kosten voor in rekening.