Afhaalkluisjes – Huizer Apotheek – Huizen

Huizer Apotheek

WELKOM BIJ DE HUIZER APOTHEEK

Header afbeelding

U kunt ook uw recept online bij ons bestellen en tevens kunt u zich opgeven voor onze herhaalservice: wij regelen dan automatisch de herhaling van uw geneesmiddelen! Interesse? stuur ons een mail naar assis@huizerapotheek.nl

Afhaalkluisjes

U kunt uw medicatie voortaan ook ophalen bij de 24-uurs afhaalkluisjes van de apotheek. Om gebruik te maken van deze gratis service, dient u zich eerst aan te melden. Hieronder volgt meer informatie.

De kluisjes zijn geplaatst aan de zijkant van de Huizer apotheek, aan de Meentweg. Deze kluisjes zijn 24 uur per dag bereikbaar.

De medicatie blijft 48 uur voor u in het kluisje staan. Mocht u uw bestelling niet binnen deze periode ophalen, dan wordt de medicatie weer uit het kluisje gehaald. U kunt uw bestelling dan alsnog bij de apotheek aan de balie ophalen.

Welke medicatie?

De volgende medicatie gaat niet in het kluisje:

• Wanneer het om geneesmiddelen gaat die vallen onder de Opiumwet (zoals morfine, oxycodon, fentanyl pleisters).
• Wanneer het om geneesmiddelen gaat die in de koelkast bewaard moeten worden, of waar andere speciale voorzorgsmaatregelen voor zijn.
• Grote verpakkingen die niet in het kluisje passen.

E-mail ter bevestiging

Zodra de bestelling voor u klaar staat in het kluisje, ontvangt u een e-mail met een kluisnummer en unieke pincode. U kunt zich met deze codes aanmelden bij het kluisje. Na invoeren van het kluisnummer en unieke pincode opent de juiste locker automatisch. Nadat de medicatie eruit is gehaald, dient u de lockerdeur weer goed te sluiten. Hieronder kunt u het instructiefilmpje van de kluisjes bekijken.

Aanmelden

Via dit aanmeldingsformulier kunt u zich aanmelden voor de kluisjes. U kunt dit formulier afgeven bij de apotheek aan de balie of per e-mail versturen naar assis@huizerapotheek.nl.

Tip!: U kunt uw gegevens in het document typen, opslaan op uw computer en dit document als bijlage toevoegen aan uw e-mail. U hoeft dan het document niet uit te printen en in te leveren bij de apotheek.

Hieronder vindt u het instructiefilmpje van de kluisjes: