Afhaalkluisjes – Huizer Apotheek – Huizen

Huizer Apotheek

WELKOM BIJ DE HUIZER APOTHEEK

Ivm covid verzoeken we u met maximaal 1 persoon naar de apotheek te komen. Dank voor uw medewerking.

inloggen voor patiënten

Header afbeelding

Vanaf 1 april 2021 zijn wij niet meer op de zaterdagen geopend. U kunt vanaf nu gratis 24/7 gebruik maken van onze afhaalkluisjes.

Afhaalkluisjes

U kunt uw medicijnen voortaan ook ophalen bij de 24-uurs afhaalkluisjes van de apotheek. Om gebruik te maken van deze gratis service, dient u zich eerst aan te melden. Hieronder volgt meer informatie.

De kluisjes zijn geplaatst aan de zijkant van de Huizer apotheek, aan de Meentweg. Deze kluisjes zijn 24 uur per dag bereikbaar.

De medicijnen blijven 48 uur voor u in het kluisje staan. Mocht u uw bestelling niet binnen deze periode ophalen, dan wordt de medicatie weer uit het kluisje gehaald. U kunt uw medicijnen dan alsnog bij de apotheek aan de balie ophalen.

Welke medicatie?

De volgende medicatie gaat niet in het kluisje:

• Wanneer het om geneesmiddelen gaat die vallen onder de Opiumwet (zoals morfine, oxycodon, fentanyl pleisters).
• Wanneer het om geneesmiddelen gaat die in de koelkast bewaard moeten worden, of waar andere speciale voorzorgsmaatregelen voor zijn.
• Grote verpakkingen die niet in het kluisje passen.

E-mail ter bevestiging

Zodra de medicijnen voor u klaar staan in het kluisje, ontvangt u een e-mail met een kluisnummer en unieke pincode. U kunt zich met deze codes aanmelden bij het kluisje. Na invoeren van het kluisnummer en unieke pincode opent de juiste locker automatisch. Nadat de medicijnen eruit zijn gehaald, dient u de lockerdeur weer goed te sluiten. Hieronder kunt u het instructiefilmpje van de kluisjes bekijken.

Aanmelden

Via dit aanmeldingsformulier kunt u zich aanmelden voor de kluisjes. U kunt dit formulier afgeven bij de apotheek aan de balie of per e-mail versturen naar assis@huizerapotheek.nl.

Tip!: U kunt uw gegevens in het document typen, opslaan op uw computer en dit document als bijlage toevoegen aan uw e-mail. U hoeft dan het document niet uit te printen.

Hieronder vindt u het instructiefilmpje van de kluisjes: