Corona maatregelen – Huizer Apotheek – Huizen

Huizer Apotheek

WELKOM BIJ DE HUIZER APOTHEEK

I.v.m. Covid verzoeken we u met maximaal 1 persoon naar de apotheek te komen. Dank voor uw medewerking.

Header afbeelding

U kunt ook uw recept online bij ons bestellen en tevens kunt u zich opgeven voor onze herhaalservice: wij regelen dan automatisch de herhaling van uw geneesmiddelen! Interesse? stuur ons een mail naar assis@huizerapotheek.nl

Corona maatregelen

Vanwege het coronavirus hebben wij maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen.  Zo kunnen wij goede zorg blijven leveren voor iedereen.

In de apotheek

De Huizer apotheek blijft geopend maar we houden de toegang gesloten als u grieperig of verkoudheid bent. U kunt uw bestelling dan mailen naar assis@huizerapotheek.nl of doorbellen (035-5254883). Uw medicatie kunt u dan laten ophalen door iemand anders, of neem met ons contact op om het te laten bezorgen. Dank voor uw begrip.

U kunt zelf het volgende doen:

  • Draag een mondmasker.
  • Kom niet naar de apotheek als u verkouden bent en/of koorts heeft.
  • Kom alleen. Laat gezinsleden thuis.
  • Er geldt er een maximum aantal bezoekers (4 bezoekers in de apotheek). Maximum aantal bereikt? U kunt dan buiten wachten totdat er minder dan 4 bezoekers in de wachtruimte staan.
  • Houd in de apotheek 1,5 meter afstand van anderen.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos.

Meld u aan voor de afhaalkluisjes

U kunt voortaan ook gebruik maken van onze afhaalkluisjes om de drukte te vermijden in de apotheek. Hier vindt u informatie over de afhaalkluisjes.